Tuesday, October 11, 2011

Percubaan pertama menembak :D


Dah lama angan-angan nak bergedik depan camera budget akucantiksangat tau. HAHAHA.! Since siti dah ada dslr, aku pun terdetik saja nak ajak dia photogedik untuk biar dia jadi pandai main angle (kate kooo). So lepas beli laptop hari tu, balik rumah charge laptop, mandi tukar baju dan calo !! hahaha. Masuk kete dengan make up tak siap lagi, tudung asal pakai aje, lantak laa kau. Sebab kitorang plan ke Putrajaya, jadi aku budget, dari rumah nak kesana je mesti sempat aku make up dengan pakai tudung kan. :)


Jalan kat Putrajaya dengan tiada hala tujuan, serious rasa macam orang bodo. HAHAHA. main jalan je, nampak tempat cantik sikit, kita stop. Ni percubaan pertama aku, nasib pegi dengan member rapat kan takde la malu sangat but still, orang pandang-pandang terus laa aku senyum macam ambik gambar dari phone je. Tu pun agak lama sangat dia nak snap, muka senyum tapi mulut dok gerak cakap "cepat laa, cepat laa". ngehh !!


Sila maafkan kegedikan yang korang nampak dalam gambar kat bawah ni. Wahh ayat, budget macam ramai je yang baca blog kau kan. mwahahaha. Anyway, enjoy the photo !! ;)



IMG_1299(edited)


Percubaan pertama, still tak berani nak kat public, tepi parking koo :P



IMG_1304(edited)


IMG_1320(edited)


IMG_1323(edited)


IMG_1386(edited)


IMG_1395(edited)


IMG_1398(edited)


IMG_1399(edited)


IMG_1400(edited)


IMG_1405(edited)


IMG_1438(edited)


IMG_1451(edited)


IMG_1505(edited)


IMG_1507(edited)


IMG_1547(edited)


IMG_1552(edited)


IMG_1556(edited)


IMG_1568(edited)


IMG_1590(edited)

Sekian, wassalam !! Heee :P




3 comments:

bella hamzah said...

wah posing ala-ala model gitu cantik!
suka baju n tudung mirna sgt gojes..

syaza said...

beautiful mirna :)

lexthary dalova said...

thank u babes ^^