Saturday, August 3, 2013

Come back..


Gituu. Budget budget ramai sangat baca blog kau? Perasan!

Stop blogging sebab katenye quota gambar dah penuh kan so malas nak update sebab takde feel kalau tak boleh letak gambar. 

Saje try hari ni sebab nak luahkan sikit rasa geram kat sorang ni, tapi dah tulis kita save je la. Bulan pose kan, tak baik ngumpat. hihihi

Nanti ada mood kita update lagi. Gambar takde motif. Saje jadi pembakar semangat jee. Boleh? 

Kbai!


5 comments:

Hawa Wawa said...



janganla stop blogging! nice je entry dekat sini...blog kte pun suam2 je... :)

Hawa Wawa said...

haha...janganla stop blogging..nice entry2 dekat sini.... :)

Hawa Wawa said...

haha..janganla stop blogging...nice entry2 dekat sini :)

lexthary dalova said...

Haiiiii wawa. Hello! Insyaallah kalau ada kerajinan. manede besttt. ahahaha

Hawa Wawa said...

eh, rupanya terdelivered comment sampai 3 pulak kan! sorry...sama la blog kte pun jarang sgt update lately..heee