Tuesday, February 19, 2013

Here comes the video!


Ingat lagi dulu tak aku ada join Digi Buddyz Never punya contest tu. Yang kena cerita pasal Digi Easy plan tu? YES! Video dia dah keluar dah. Thumbs up to TheMalaya for awesome shoot. And thank you to NUFFNANG laa of course.! Tak pernah menyesal join event diorang. hehehehe. Ada jugak kawan tanya why dah tak update blog. Saya punya blog dah lebih quota awak. Tunggu laa nanti siapa baik hati bole purchase kan untuk saya quota untuk gambar tu 
T____________________T


Ok dah, ni videonya. 




Thank u again Nuffnang!! Muah muah muahhhh! And Digi, dont worry, i will always followw youuuuuuuu.... 

hehehehehhe. Kbye!

No comments: