Sunday, March 27, 2011

..you're beautiful and you're crazy O.o


Today is sunday. today is boring. today is exhausted day. today is hungry day. today isss..... ok ok. cukup. heee. ntah apa aku mepek kan.


Ni adalah entry combine. Tapi yang kat atas tu memang betul la semua. Serious bosan gila, hari ni aku morning shift, so bayangkan daripada bos aku tak masuk lagi, sampai dia dah masuk aku dok syiok main Quadrapop. =.=''


Bosan bosan bosan. Hari ahad tapi takde orang, haa camne? cecite. Ada la orang, ramai tapi setakat lalu kat tepi-tepi shop aku tu je la, yang masuk takat pegang tanya harga dah tu blahh. Awat ramai sangat ke yang tak suka dengan Paris ni? Takpe, esok aku soh bos aku tuka poster tu jadi gambar aku, nama jadi lexthary dalova, class tak? Bukan takat takde orang je nanti, siap dengan management Pavilion tu soh tutup time tu jugak. Artis ke kau???


Dah bosan dengan game tu, aku diri pulak, bos aku dah selamat tidur dekat tepi, dia demam so paham-paham la. Aku berdiri, menggeliat sikit, toleh kanan, ramai nya orang, toleh kiri ramai orang. eyh jap, toleh kanan balik. Weyhhh!! it's SAZZY FALAK !!!!


Aku tengok je dia, cantik nya. even pregnant still maintain badan dia. Tetiba dia stop kat tepi shop then terjenguk-jenguk kat dalam tengok bag. Then adik dia ajak masuk. dup dap dup dap. pehal la pulak ni, time Siti datang beli hari tu tak macam ni pulak, apakah??


So layan la dia dengan adik dia. Explain bag itu bag ini. Last dia beli jugak, tapi bukan untuk dia, untuk adik dia. Kau bayangkan aku dah macam parkinson tetibe. Gigil-gigil kau. HAHAHA. Dia sangat humble, baik aje. orang lalu lalang dok lambai-lambai dia, dia lambai je balik. Sampai adik dia tegur kenapa asyik waving je. hehehe. she's soooo pretty. seriously. 




Current wallpaper tuuuuu. Heeee. Poyot dia tuh comel je aku tengok. And time ni dia pakai dress labuh sampai tutup kaki dia and dia boleh pakai flat je. omagodd. aku risau terpijak ke apa ke kain dia tu, satu hal. Ape-ape pun memang cantik laaa. :D



the signature


Bayangkan dia dah pegi aku still shaking sampai bill punya booklet tu terjatuh, kuat gila bunyi sampai bos aku terjaga. mwahahahaha. gilaa arrr. :D


Alang-alang bos aku dah bangun kan. cite kat dia, dia tengah mamai pun layankan aje. hahaha. Then tengah syiok cecite tetiba regular customer aku masuk. Dia ni orang Sarawak. Kalau sekali dah masuk PH kan, tak main laa sebijik dua handbag dia beli. Mesti beli 1 pakej. Dari handbag, wallet, belt, cap sampai la ke key chain..


Layan punya layan almost 1 jam jugak laa. Sebabnya kali ni dia datang banyak bag baru, so dia pusing 1 shop bape kali pun aku tatau. Dia ni style dia senang je, dia pusing pusing, "Ok, i nak yang ni", "ok bagi i yang ni", "bole la nak yang ni satu". perghhh. best wohhh.


Kalau la sploh orang macam tetiap hari senang idup aku. Tak payah nak tengok jawab dengan big bos if takde sales. 




Senget pulak gambar ni. Adoii. Kau tengok resit dia berapa panjang. Beli handbag ke beli groceries ni aku pun tak sure. Katanya barang PH ni cantik-cantik. Ye ke?? Kalau cantik nape takde orang beli, now u tell me !! huhuhu. Dia cakap bag lain dia tengok tak bekenan, nak PH jugak sebab dia minat PH, fanatik gila. Hakalahhh. no wonder la sekali kau beli rupa macam borong aje, dah fanatik kan duit pun banyak. Bag paris tu pun harga sebijik dia beli dekat LV, sploh dia dapat kat PH. Haa kau !



Ni total dia. Dia sorang je eyh beli ni. No card no buku tiga lima. CASH !! Aku teringin jugak nak tanya, bape eyh gaji kau sebulan, 25% share tok aku bole?? Memang tak arr kan. Huhuhu. esok esok datang lagi eyh, aku doa kau murah rejeki.. :P