Tuesday, March 15, 2011

Tekanan !!!!


Aku tension gila sekarang ni. 

Ada 4 assignment nak hantar. Seminggu satu.

Masa tak cukup. 

Lecturer macam nak tak nak tolong, kang salah kena potong markah.

Bawak lappy pegi college dengan harapan, time break tunggu exchange class boleh buat. mana tau, college blocked website yang tak masuk akal.

Setaka nak blocked social network aku memang takde hal, tapi kalau dah sampai aku nak search company untuk assignment ni pun kau blocked, ape motif kau pasang wifi kat college??

F word for you, tq.

No comments: