Thursday, March 31, 2011

Cobaan... ishh ishh ishh


Short update from me. ni bukan cobaan, ini betuul betuull. cooobaann. ish ish ish. ini bukan cobaan, ini betuulll betuuull. 


Hahahha. siapa ingat dialog ni. ngeehee. ok ok. short update je ni. Exam schedule just released last night, tu pun classmate bagi tau, nak harap kan aku masuk student portal tu memang bercinta la jawab nya. Setakat masuk ambik header sheet je laa, lain-lain minta maap if tade yang inform. kate nak jadi best student ni. heh!


11th MAY 2011
Quantitative Analysis and System

19th MAY 2011
Introduction to Financial Accounting

25th MAY 2011
Cost Accounting in Ethical and Organisational Context

27th MAY 2011
Business and Financial Environment


Mind you that all this paper is on MORNING. Semua paper start 9.30am. Huwaa!! Tak sukaa jee. :(


Suka tau bagi aku tension diorang ni, assignment tak siap lagi dah tunjuk jadual exam. Choiii laa. Hope for second year please dont do like this again ye. biasaa dia tu, bagi assignment dekat-dekat nak exam. Ke memang macam ni eyh weyh? Aku je yang banyak bunyik, lempang kangg...!!




SELAMAT MAJU JAYA !!!!

No comments: