Tuesday, February 22, 2011

Kau gila.





Tekanan betul aku sekarang ni. Aku jadi sangap bila tak dapat on9. SERIOUS ! ni semua sebab dekat rumah memang LANGSUNG takde line connection. Bukan line slow or putus-putus tapi langsung takde. Arghhh !!! 


Ni abang aku punya idea la ni, kitorang terminate line lama so sekarang ni pakai line baru. Ingat tuka speed lain boleh la aku joli dengan kadar kelajuan internet yang sangat memuaskan hati, tapi hampasss ! Camne nak buat ni? Now I missed the old internet line even dia 521mp sahaja. Booooooo !!


Ni aku ada dekat college, bawak laptop. Memang dah tak keruan aku dekat seminggu tak dapat on9. Rasa hidup ni serba tak kena, tak lengkap ! Bila datang college orang semua dok cakap pasal gossip la, pasal assignment question la, yang aku pulak. eyh eyh eyh? ada ke? bila masa assignment question dapat weyh, then semua cakap kena check on9. Mula aku rasa nak pegi gegar je tempat yang dorang manage line connection ni.


Abang aku pun start la call sana sini nak complaint pasal benda ni, tu la masa memula kitorang cakap dia taknak caye, dia kata PC dia ok je,lappy kitorang yang problem. haa! sekarang kau rasakan, dengan kau kau sekali tak boleh main poker. HA HA HA. 


Tapi aku stress la, 11 hari bulan nak hantar assignment, line internet takde, how im gonna finish my work???!! now u tell me. tekanan gila ok. Time ni baru aku rasa menyesal time line internet elok, aku tak appreciate dia dengan guna untuk search benda yang sepatutnya. Padan muka. Bye T.T

  

No comments: