Saturday, January 29, 2011

Wajah Baru ;)


Si Storie Morie sudah berwajah baru. Tersenyum bangga menampakkan gigi yang agak ke-hitam-an akibat sudah berbulan tidak disunting. Makin lama makin berdebu barangkali itu juga petanda traffic aku semakin slow. 

Ahhh. Persetankan. Mari selak buku baru untuk tahun baru yang penuh dengan matlamat baru.

Cehcehceh. HAHAHA. bukan main lagi intro dia kau, cukup sastera tak tu??? Hahaha. Biasa la, kau tengok jam pukul berapa tu, menjadi kebiasaan la kepala otak agak sedikit ting tong.


Nahhh muka baru si storie morie. Amacam??? Cantik tak? *angkat dua-dua kening.


Ohh ya, kali ni aku tak search template yang comel-comel mahupun yang latest dekat website yang biasa aku terjah. Agak kemalasan nak bukak banyak sangat tab, so aku try dekat blogger punya template aje. Orang cakap makin advance. Kira macam senang la kau nak edit.


Not bad, and this is the result.. Taaadddaaaa !!


Ok cukup lah aku merepek. Habis aku rogol setting segala bagai tu. Tapi aku tak puas hati lagi dengan apa yang ada now. Nak belajar macam mana nak kasi advance lagi. Adioss ! ;)



No comments: