Thursday, January 27, 2011

Lindsay Lohan Vs Paris Hilton : Boxing match


Tadi aku ada terbaca dekat kosmo. Ada orang offer $1 million dekat diorang ni untuk lawan boxing. waddaaa??? Merepek je kan. Paris tu aku tengok dalam program dia yang new BFF and Simple Life yang dolu-dolu tu, lembut aje. Macam tak bermaya pun ada. Apakah semua ini??



Then tadi aku try google, memang betul pun. Macam lawak pun ada kan?? Tapi if dah tinju tinju nanti, jangan lupa uplaod dekat youtube. Sharing is caring kan??




Aku sokong siapa ??? Hurmmmm. Muhamad Ali bole?? huhahuhahuha :D






No comments: