Tuesday, December 7, 2010

Shontelle montel dan.....


Suka hati aku je bagi nama orang Shontelle montel kan. Hahahaha. Semalam after aku pergi bank in duit sales, ada photographer suruh aku queue dekat Guess Pavilion untuk jumpa artis yang nyanyi lagu dalam Step Up 3. I was like.. hurhhh?? Siapa..??


Then dia tunjuk poster and on the same time aku dengar lagu "Impossible". Owh, tau la siapa kan sebab aku memang suka melampau lagu tu. Aku senyum tayang gigi je laa dekat orang tu, then dia cakap dapat free cd and autograph blablabla. So aku pergi kedai, inform dekat jess and datang queue. Gila semangat kan. Padahal bukan big fan pun.


And siapa yang beratur tu memang tak payah nak tolak-tolak laa, memang boleh kira pakai jari je berapa orang yang queue. Gila kesian weyhh. Apa kau rasa if kau artis then datang nak launch new album, sekali fans yang datang, alahhaaiii. wuuuu . Maybe Shontelle ni ramau yang belum kenal kowt, ye laa dia pun still baru kan then ramai cakap dia copycat style Rihanna and Beyonce. Yee kee?? Ontahhh lee =.='


Ok laa dia bila tengok depan-depan. Muka gilaa runcing. Dia sangat wangi and i can smell Chanel on her. Hahaha. gila psycho kan. So here some of the photos. Ada banyak lagi tapi aku malas nak upload. heee.



.: Mata terpaksa di-censored-kan, ini kerana salah orang yang ambik, dia bole cakap pic tu cantik, bila aku tengok, mata aku apehal stim weyhh !! :.



.: The poster and CD :.



.: Penggedik minta sign dekat phone jugak =.=' :.


Enough about Shontelle montel, then on last saturday kowt if tak silap. Pelakon korea dalam cerita yang aku suka tu, Boys over Flower. Kim Hyun Joong (maafkan kami if salah spell nama =.=') . Dia datang launch apa ntah pasal The face shop dekat Pavilion. Manusia... ya allah kau tak payah cakap. Dah macam semut aku tengok dah. Tu belum kira lagi yang auntie-auntie dok jerit nama dia. AUNTIE ok. Wuuu. gila kuat penangan dia kan.




Ni aku gila kat belakang and ni dah zoom paling habis dah. Why are you sooo tempting.. Gosh ! Ngahahaha. Sumpah tinggi gilaa weyhh. wuuu.. Who will be the next on Pavilion ??? 8)





2 comments:

ouh sara said...

weh!! bapak jeles doe ngan u! shontelle kot! grr. ehem2. ada bau phone baru la. napa tatau :(

lexthary dalova said...

muahahahaha. jgn jealouss naa. weee. erkk! phone ni dah sebulan i pakai. hari tu b4 raya beli aino. tp x best so after 1 month tukaq ni. mai la jumpa bulat, bole gossippp!