Sunday, December 12, 2010

Mama mmmiiiaaa !!



Jam dah menunjukkan lebih pukul 12 dah tu, so memang dah masuk 12.12.10 laa kan ? Heee. Tarikh ni tarikh besday mak kitaa. Hahaha. Mama suka cakap birthday "besday" owhh. Lidah tak bekung ke apa. Muahaha. Jahat gila cakap mak lidah tak bengkung.


Ni dok pulun entry awal-awal ni sebab esok takut tak sempat nak post sebab esok adalah hari bangla sedunia, aku kerja full shift. Huh ! Sempena birthday mama ni, esok maybe pergi makan tak seberapa nak besar satu family laa kowt. Tadi aku call sorang-sorang bala tentera mama, pau setiap sorang duit untuk bagi mama birthday gift. Ngahaha


.: Cuba teka mana satu mak kita :)) :.


Heee. yang sebelah kiri tu mak kita, sebelah kanan tu akak i. Akak yang macam singa tapi gaduh macam mana pun, ajak jugak shopping and makan TGI. Tsk! hahaha. Dia ni bole jadi PA i. Semua dia control. huisshh! Sayang betol kan. Sila ramai-ramai doa dia cepat kawin, teringin sangat nak tengok dia happy, siapa ada calon bole mesej aku dekat facebook. Kah kah kah.


Ok, back to our mama's story. Heee. Mama dah 57 tahun owh. Kental gila semangat mama dapat keluarkan 9 orang dari rahim dia. Hebat, memang hebat. Tepuk sikit. Macam-macam dia face dalam hidup dia, even aku anak bongsu and lahir-lahir je mesti la tak banyak benda yang aku tau kan.


Mama, thanx for being my SUPERWOMAN. You are my everything. Even sometimes ada buat mirna bengang laa jugak kan, tapi tape, setakat mama punya "kunyah-kunyah aka nugget" mama tu, tada hal laa ma. Thanx sebab support mirna masa nak habiskan SPM after mama and papa.................................. and even result jatuh sikit, tapi mama still support. Thanx thanx and thanx.


Happy birthday beloved mom. You are 57 now. wow wow wow. @.@ . Thanx for everything u done for me and the rest of your children. May god bless you and pray for your health. Mama jangan sedih-sedih hokeh ! Chill la maa, nanti mirna belikan nugget 10 kontena =.='



I LOVE YOU MOM !! ♥

5 comments:

lexthary dalova said...

geli gilaa adik. =.='

sri said...

hahahaha esok mmg hari bangla sedunia!

lexthary dalova said...

sri : jahat =.=' dah biasa jadi bangla. pegi keja sesama, balik pun sesama. heee. sweet kan. *.*

Shuhada Rabi said...

happee belated bday mama!

lexthary dalova said...

ngahahaaha. birfday girl seronok dapat baju baru. ngahaha