Thursday, December 2, 2010

Haluuu meloowww.


Storie morie agak senyap kebelakangan ini. Dah berhabuk dah gamaknya. Ni kes tuan dia entah kemana pun tatau. Sejak bila dah pandai malas nak on9. Dari siapa berjangkit pun tatau laa. Asyik asyik sibuk. Sibuk aje laa yang memanjang dia tu.


Bila on9 pun just blogwalking. Tu pun on9 dalam class Quantitative analysis and System dalam class Mr Alex. Hamboihh kau. Tapi, macam-macam cerita dah aku tengok Yang bikin wa panas buntut sekarang ni, contest by Sri . Hahahah. Tunggguuu u. ada masa i buat post tu ok. Ada orang nak kasi makeover storie morie ni free from head to toe. Siapa taknak kan. Heee


Ok itu saja. Gonna update more soon. December, please be nice to me bebeh. ♥

No comments: