Monday, November 8, 2010

Runner up winner ? >.< v


As what all my stalkers knew, aku ada join nuffnang punya contest. It's about Malaysia International Fashion Week (MIFW) yang berlangsung selama 6 hari dekat centre court Pavilion. This is my first time experience. I mean both, join the contest and get chance to see the fashion show even from far. TSK !


Tapi aku memang tak tipu. Stage dia sangat menarik, cantik sangat. And dekat main entrance diorang letak poster-poster artis malaysia and aku rasa gambar ru semua shoot memang special untuk MIFW ni kowt. Memang tak nampak macam artis Malaysia weyh. hahaha. And the best part is, our Prime Minister pun terlibat, picture dia memang sporting habehh la. hahaha. Tun Mahathir pun ada jugak picture dia.


Aku join contest ni saja-saja je. Ohh btw, MIFW ni organised by maxis. And ini yang ke-8 dia buat dekat Malaysia. Aku join sebab nak dapat masuk dalam area tu je since dia cover dengan curtain gila gabak kan. Huhuhu. Then tak diduga, aku salah sorang runner up winner. Weeee, tikijut mak ok. Hahaha.


Aku dapat voucher RM500 from maxis tapi tak sure lagi bole spent dekat mana, hope dapat spent dekat pavilion, I want the topshop handbag !!! T.T Berkenan di hati tapi terpaksa berjimat laa. huwarghh !!


Aku tak dapat ticket untuk join diorang masa malam kemuncak tu sebab 2 passes tu untuk grand prixe winner sahaja but still aku dapat pass ok. 3 pairs of passes untuk tengok 3 sesi fashion show tapi alangkah patah hati bila clash dengan wedding yang terpaksa attend. Sebab relative dekat punya wedding. T.T


Tapi tape, nanti tahun depan aku try lagi and pastikan dapat grand prize. HAHAHA. tinggi sangat angan-angan. Heee. U can check my contest entry here .

Thank u to nuffnang and maxis. ♥



No comments: