Saturday, November 20, 2010

Menanam tebu di bieber... :))


Hahahaha. tersedak tercekik si baby face tuh haa. hahaha. Aku nak cerita sikit ni haa. Aku tatau la menatang apa dok gigit bibir aku ni. Nak kata jerawat tatau laa. Dia macam timbul-timbul then gatai then merah. So orang tengok orang kata jerawat.


So aku pun consider as jerawat laa. Semalam tengah sedap melantak ayam penyet, sambal tau la pedas macam mana kan, elok je aku gigit bibir aku. Lupa..!!! dah tak timbul, dia pun dah penyet. hoihh.! lagi sakiy gilaa. gatal. aku rasa nak garu je macam gila.. Grrrr. =.='


Tapa laa. garu sikit-sikit dengan cara macam gigit dia, kadang tu terkuat, memang terangkat habiss laa. huhuhu. Then semalam masa dalam train leher macam gatal. Sekali garu kan. Mak aihhh. Apa benda la pulak yang timbul ni..


Ada dua biji kecik macam timbul dekat leher. Aku punya la paranoid. Sebab takut thyroid weyhh. Akak ipar aku dah operation dah. Gilaa scary. Dia macam orang patah tengkuk je lepas operation tu. Tak boleh gerak kepala sangat. Sooo scary weyhh..


So aku google tengok macam mana rupa thyroid ni. Luckly tempat thyroid and tempat yang aku kena tu tak sama. Tapi..... takut jugak. huhuhu. T.T Apa benda sebernya eyhh? Aku tak susah nak bernafas, makan pun ok je tak sakit. Tapi... bila kau nak rasa biji tu, tekan-tekan. sakit laa. huwaa !! Takut laaa. Nak kena pergi clinic la check, or ni just sebab aku kurang minum air or cuaca yang tak menentu ? Biar Tuan Dr yang tentukan...


No comments: