Tuesday, October 26, 2010

Perfect movie :D

'poster'

Hari jumaat hari tu dapat invitation from nuffnang untuk tengok movie ni. From 1 to ten aku bagi 11. hahaha. memang super duper fun la weyh. kakak aku ketawa sampai keluar air mata bagai. Hahaha. cerita dia aku tatau la lama ke sekejap sebab aku rasa macam sekejap aje. hohoho.


Siapa yang nak pergi tengok movie ni, korang memang patut pegi tengok cepat-cepat. Takkan menyesal la aku cakap. Worth sangat-sangat la. Aku taknak la cerita apa-apa dekat sini, tak surprise la kan. Kau beli ticket and masuk tengok sendiri. Dijamin puas hati. ;)


And aku rasa aku la orang paling bertuah dalam cinema tu sebab dapat tengok 2 movie dalam satu masa. Kau ada ? hahaha


Lagi 1 cinema tu kan, hero and heroin dia orang sebelah aku. Memang macam Tuutt gila la aku cakap. If sangap sekali pun, pi check in hotel la bhai. Adoii la. Yan pompuan dia pun muka tatau malu. Tau la dalam tu gelap, tapi sit kitorang tu dekat dengan screen so aku rasa cahaya dia dah cukup terang kowt.


Sumpah geli gilerrrr aku cakap. Yang perempuan ni pergi usap and urut lelaki tu punya tuttt.. Siap genggam-genggam bagai. eeeeee..! yarkkss.! And the best part is, masa lelaki tu move kan tangan dia maybe sebab dah perasan yang ada orang dah nampak ke ape, perempuan tu bole merajuk. Siap peluk tubuh dia lagi taknak bagi lelaki tu pegang tangan dia. Wadafak ??


Tatau malu ke weyhh? Tatau la ada akal ke tak kan. And aku pun tak sure korang tu husband and wifey ke apa, but still fikir sikit orang sekeliling. Kau dah la dekat public.


After movie habis, diorang la orang first keluar kowt tak salah aku. Aikk? ADa perasaan malu ke ?? Adoiii laaa..


No comments: