Friday, August 27, 2010

seawalking ???

Sounds interesting kan??? I want try this badly!!!!!! Since tinggalkan sekolah, aku dah tinggalkan semua aktiviti yang best-best macam camping, menembak and olahraga also. Awhh shit man! I miss all that badly. But seriously aku nak try seawalking ni. Hahaha. Diving pun tak pernah, terus nak try seawalking kan., tapi tape. serious nampak best gila. Let's check it out.









Gila la weyhh.!! tak payah pakai oksigen tank yang buat muka kau huduh tu kan. Pakai ni bole senyum and bernafas macam biasa. I WANT..!!!! seriously laa. Siap bole pegang-pegang ikan, tapak sulaiman and all that. Seawalking ni ada dekat Bali, Australia pun ada if i'm not mistaken tapi jangan risau dan jangan bimbang, dekata negara kita pun ada. Ada dekat Sabah. For more info bole click disini, Borneo Seawalking . Siapa nak bawak aku pergi ?? Syiiokkk nya if dapat pergi kan. Wuuuu.


No comments: